img_1770

Vil du prøve lidt forskelligt udstyr inden du køber eller skal du bruge noget særligt grej til et specielt formål så kan du leje det hos os. Alt vores grej er lækkert og 100% i orden – fordi du som minimum skal derfor min. have været på vores introkursus for at leje udstyr hos os.

Priser på udlejning af et komplet sæt udstyr: 1 dag 395,- / weekend 495,- / Uge 1295,-. Depositum 1000,-. Et sæt udstyr består af et board, en leash (fangline), en padel og en svømmevest.

Vi råder over følgende:

9´6 X 32″ JP Allround board (oppustelig) som er et super stabilt bræt magen til dem vi bruger til vores introkurser.

9´5″ X 30″ Brunotti Sumo Wave (oppustelig) bølgebræt med thruster-finner som gør det lettere at styre i bølger. Også et fantastisk board til børn og andre letvægtere eller til SupYoga.

12´X 36″ JP Allroundair (oppustelig) er super stabilt og kan sagtens håndtere tungere padlere inkl. en hund og to kasser øl. Det bliver også kaldt for SUP´ens svar på en Schweizerkniv. Elastikker til grej både for og agter og velegnet til et eventyr på vandet.

9´6 X 32″ Safe Bullet Allround (oppustelig) som er et super stabilt bræt magen til dem vi bruger til vores introkurser.

10´6 X 32″ Safe Easy Ride (oppustelig) som er et super stabilt bræt magen til dem vi bruger til vores introkurser. Har ringe til fastgørelse af bagage på dækket og derfor også velegnet hvis du skal lidt længere omkring.

Raceboards:

Vi lejer kun raceboards ud til dem som har været på vores introkursus til raceboard. Priser på udlejning af et komplet raceboard udstyr inkl en carbon paddel: 1 dag 695,- / weekend 995,- / Uge 2495,-. Depositum 2000,-. Et sæt udstyr består af et board, en leash (fangline), en paddel og en svømmevest.

14´X 26″ Fanatic Air (oppustelig) raceboard, med elastikker til udstyr på fordækket.

Vi leger pt. ikke våddragter ud.