En-dags begynderkusus i standuppaddleboard lørdag den 3. juni. Dette kursus er perfekt for dig der gerne vil med på vores SUP safari i Bohus Län på den svenske vestkyst i første weekend i juli

Du får både det 2 timers introduktionskursus og 2 timers videregående SUP kursus (til en normalpris på 1290,-) inkl. leje af alt udstyr. for kun 995,-.

Kurset afholdes i Amager Strandpark ved København lørdag den 3. juni mellem kl. 10 og 15. Mødestedet for enden af Jollevej.

Første dels indhold: Sikkerhed, udstyr, basal padleteknik, hvordan du kommer sikkert ud på vandet, hvordan du kommer fra at ligge på maven og op at sidde på knæene, hvordan du skifter retning, hvordan du kommer fra knæ til stående, hvordan du falder i vandet uden at komme til skade og hvordan du kommer sikkert på land igen.

Anden dels: Vurdering af vejrforhold, planlægning af ture på egen hånd, sikkerhed, hvordan kommer jeg til land i en nødsituation, udvidet padleteknik så du får lært den rigtige teknik, teknik i sidevind, bedre balance på brættet, mere effektive vendinger, makkerredning

Det eneste du skal medbringe er badetøj, mad og drikke til pausen og godt humør.

Tilmeld dig her 🙂

Se mere om SUP kurser på supmoses.com og skriv til moses@lovstad.dk hvis du har spørgsmål